China-lutong heeft de Hangzhou National Auto Parts Association met succes voltooid


China-lutong heeft de Hangzhou National Auto Parts Association met succes voltooid

China Auto Parts Industry Fair - de National Auto Parts Fair en de National Auto Parts Procurement Fair op 29 oktober 2017 in Hangzhou International Exposition Center met succes afgesloten. Deze tentoonstelling is niet alleen een platform voor autodelenbedrijven om producten en huisstijl weer te geven, maar ook een belangrijk venster voor bedrijven om verbinding te maken met de automarkt. Het is de grootste en meest invloedrijke autodelenbeurs in China geworden.

China Lutong Parts Plant is a professional OEM & Aftermarket parts supplier, which specialized in diesel engine parts. Our main products include Control Valve, Injectors,common rail valve, Head rotor (VE Pump Parts), Plunger, Delivery Valve, Cam Disk, Repair Kits, Feed Pump and more.


Tijdens de show liet de Zhongtong-stand het publiek zien VE doseerpompkop, spuitmond, plunjer, uitlaatklep, Bosch-klepconstructie, Delphi-regelklep, Yanmar-pompkop, off-road VE-pomp, injectorsamenstelling Zoals diesel hogedrukbrandstofinjectiesysteem .
China-lutong houdt zich aan het concept van "eerlijkheid, professionaliteit en snelheid" en wijdt zich eraan de levensduur van het brandstofsysteem voor auto's te verlengen en 's werelds beste fabrikant, leverancier en serviceprovider van een systeem voor brandstofinjectie voor auto's te worden. 'S Werelds auto-onderhoudsmarkt, merk A. Hier wil ik mijn oprechte dank betuigen aan de klanten die onze stand zijn komen bezoeken en de oude en nieuwe vrienden die al vele jaren aandacht besteden aan onze ontwikkeling en ondersteuning.

In de aanstaande 2018, onder de stroom van ontwikkeling met de hoofdlijn van de naverkoopdienst in de automobielconsumentenmarkt, breidt de schaal van de auto-onderdelenindustrie zich geleidelijk uit, wordt de industriële keten geleidelijk verrijkt en wordt de industriële kracht aanzienlijk verbeterd . De binnenlandse auto-industrie staat nog steeds voor de uitdaging van onbeperkte kansen. Geconfronteerd met de algemene richting van de wetenschappelijke en technologische vooruitgang, het patroon van marktevolutie en de trend van industriële transformatie, dringen we aan op het stimuleren van innovatiegedreven ontwikkeling en streven we ernaar het aanbod van hoogwaardige producten en diensten uit te breiden. Als een uitstekende onderneming in de aftermarket voor de automobielindustrie, heeft Zhongtong zich gehouden aan het concept van "excellentie en continue verbetering". Het heeft altijd vooraangestaan om de ontwikkeling van de industrie te voelen, de veranderingen in de sector te begrijpen en samen te werken met ondernemingen om de toekomst te winnen.

Het volgende zijn de foto's van de site:

Folding Pedals

  • Nylon body and alloy body optional, design with fiberglass, guarantee the high quality of the folding pedals.
  • Included 2 pieces of reflectores on the front and back.
  • Fold it only need 1 finger in 2 seconds, check the instruction on the picture.
  • 9/16 inch shaft, fit commuter, folding bike and other travel bike, check your bike size carefully.
  • Install it with 6mm allen key or 15mm wrench, choose the tool you have to install it.

Folding Pedals,Pacific Bike Parts,Aest Bicycle Components,Shimano Bicycle Parts

Shenzhen Gineyea Technology Co., LTD. , https://www.gineyea.com